Alle felt må fylles ut
Navn:
Din E-post adresse:
Subject:
Kommentarer:
 
top-shadow
SevaChild Norway text logo
Kontakt med oss

SevaChildren

Bare indere selv kan løse alle utfordringene landet sliter med, og derfor støtter vi vår søsterorganisasjon SevaChildren India som har fokus på barn i alle sine programmer. Vår støtte gis i form av omfattende fjernadopsjonsprogrammer og økonomisk – og faglig støtte.

India har verdens nest største befolkning. Anslagsvis 80 millioner av verdens 143 millioner foreldreløse barn bor i India, og det er helt umulig å nå alle barna i landet. Vi har derfor valgt å avgrense programmene til å gjelde delstaten Tamil Nadhu og Bangalore by i delstaten Karnataka, der også vår søsterorganisasjon har sin hovedadministrasjon

STØTT OSS

Det er våre kontakter og nettverk i India som vet hvor skoen trykker og som utfører arbeidet rettet mot landsbyutvikling, utdanning, helsehjelp og barnehjem. Fordi vi jobber som partner med en indisk organisasjon, kommer hjelpen fram til de som har størst behov.

Vi tar imot økonomiske bidrag enten de er små eller store. Eller kanskje du vil bli fadder for et barn tilknyttet våre programmer? Da kan du registrere deg her.

Som fadder gjennom SevaChildren bidrar du til å gi et indisk barn en meningsfull framtid. Du støtter ikke bare barnet, men hele familien og nærmiljøet. Som fadder vil du kunne følge fadderbarnet ditt gjennom hele barnets utdanning og utvikling.

Vi har også behov for praktisk hjelp. Har du erfaring med – og ønsker å gjøre noe i forhold til: innsamlinger, søknadsskriving, juridisk arbeid, administrasjon etc. kontakt oss for å diskutere mulighetene om hvordan du kan bli en del av organisasjonen.

Med vennlig hilsen oss i SevaChildren

post@sevachildren.org
Telefon: 47 38 70 27
  • Visjon Gi trygge, gode og faglig berikende miljøer for barn i India Vårt formål er å bedre levekår for barn i India. Dette gjør vi gjennom:
    • Fjernadopsjonsprogram
    • Følger FNs konvensjon om barnets rettigheter i vårt arbeid
"Jeg kan ikke lære deg vold da jeg ikke tror på det selv. Jeg kan bare lære deg å ikke bøye ditt hode for noen selv om det skulle koste deg livet."

Mahatma Gandhi

meet our children meet our children Give One Dollar Save a Child's Life Donate
bootom-img-corner