Alle felt må fylles ut
Navn:
Din E-post adresse:
Subject:
Kommentarer:
 
top-shadow
SevaChild Norway text logo
Kontakt med oss
Nyheter
In India, Covid-19 pushes poorest children into work
2020 ble ikke helt det året vi hadde forestilt oss. Koronapandemien resulterte i nedstengte samfunn, en smittespredning vi ikke har sett i vår levetid, frykt og engstelse blant befolkningen, osv. osv. Midt oppe i dette arbeidet vi blant mennesker i India som hadde det verre: nedstengte arbeidsplasser og tap av inntekt (her var det ikke noe NAV å gå til), en regjering med mangelfulle helsetilbud, dagarbeidere som måtte gå til fots tilbake til sine respektive landsbyer, mat- og vannmangel, mangel på sanitærutstyr i forbindelse med pandemien, osv. osv.
Fra midten av mars måned i år satte SevaChildren – i samarbeid med SOTE i England (Salt of the Earth), Mother Foundation US i Amerika, SevaChildren India og enkeltgivere fra hele verden – i gang med et omfattende hjelpearbeid i alle våre arbeidsområder.
Det innkalles med dette til årsmøte i SevaChildren 17. november 2020 Sted: Mikrobølgen 6 A, 1151 Oslo. Tid: klokka 20.00Årsmøtet har følgende dagsorden: 1.    Åpning av møtet 2.    Godkjenning av innkalling 3.    Godkjenning av frammøtte representanter 4.    Godkjenning av
Slik møter indere i våre landsbyer våre matstasjoner
I India mangler det meste av støtteordninger, og da den indiske regjering stengte ned samfunnet, mistet svært mange sin inntekt, og dermed muligheten til å kjøpe det helt nødvendigste, nemlig mat.
I India deler vi nå ut mat i 15 landsbyer til trengende mennesker
Takket være dere har tusenvis av barn, voksne og gamle, enslige mennesker i våre arbeidsområder i India kunnet få et måltid mat om dagen nå i disse «koranatider». Her sliter mennesker med manglende støtteordninger når de ikke kan arbeide. Og, regjeringens strategi har vært å låse inne mennesker uten særlige støtteordninger. Og tenk, bare det å holde ordning på 1,3 milliarder mennesker er en utfordring i seg selv.
Vi markerer oss i felt i disse tider!
Tiltak som iverksettes av SevaChildren i India

Covid-19 viruset som begynte i Kina i november i fjor, har spredd seg jevnlig over hele verden og er nå i India. Med en befolkning på cirka 1,3 milliarder mennesker,
og hvor et betydelig antall av disse bor i trange og overfylte slumområder, vil resultatene av denne pandemien være katastrofal om den får bre seg ukontrollert. For å bekjempe covid-19 spredningen har den indiske regjeringen ikke hatt andre muligheter enn å få på plass et portforbud, der hvor dette er mulig. Disse påbudene har også skapt en enorm HUMANITÆR krise i India.
I India går salg og pruting hånd i hånd. Ikke som norsk supermarked akkurat
I forbindelse med prosjektreiser er det mange gjøremål – denne gangen skal vi blant annet ut å finne nye sarier til våre landsbyarbeidere i delstaten Tamil Nadhu – som alle skal dresses opp til den offisielle åpningen av rehabilitering av en skole som vi har utført i et av våre arbeidsområder. Som «store onkel» fra Norge er det utrolig hva man blir bedt om å delta i. Dagen i dag gikk med til å finne de ovennevnte sariene, prute priser og sluttføre handelen.
Synes du ikke at mennesker som bor i slike områder fortjener at livsvilkårene forbedres?
I en serie artikler vil vi oppdatere våre lesere på våre samlede aktiviteter i India. Med denne artikkelen gir vi deg et innblikk i hvordan vi styrker landsbybeboerne til å bli bevisst egne muligheter, styrker og evner.
Vi setter vår ære I å kunne gi et tilbud til skolebarn også etter ordinær skoletid
I en serie artikler vil vi forsøke å oppdatere våre lesere på våre samlede aktiviteter i India - ikke bare vårt fjernadopsjonsprogram. Artikkel nr. 2 er en artikkel som lar deg få et innblikk i hvordan vi hjelper barn med ekstraundervisning etter skoletid!
Ekstraundervisning for barn i våre programmer etter ordinær skoletid hjelper barna til en bedre integrering i lokalsamfunnet
Vi styrker kvinners selvtillit gjennom deltagelse i voksenopplæring!
I en serie artikler vil vi oppdatere våre lesere på alle våre aktiviteter i India
Landsmøte i SevaChildren
(Total Views: 189)
Det innkalles med dette til landsmøte i SevaChildren 14. november 2019
Sted: Mikrobølgen 6 A, 1151 Oslo. Tid: klokka 20.00
  • Visjon Gi trygge, gode og faglig berikende miljøer for barn i India Vårt formål er å bedre levekår for barn i India. Dette gjør vi gjennom:
    • Fjernadopsjonsprogram
    • Følger FNs konvensjon om barnets rettigheter i vårt arbeid
"Det er dumt å være for sikker på sin egen visdom. Det er sunt å bli minnet om at den sterkeste kan vakle og den klokeste falle"

– Mahatma Gandhi

meet our children meet our children Give One Dollar Save a Child's Life Donate
bootom-img-corner