Alle felt må fylles ut
Navn:
Din E-post adresse:
Subject:
Kommentarer:
 
top-shadow
SevaChild Norway text logo
Kontakt med oss
Hva gjør SevaChildren i felt i India i disse dager?
(Total Views: 84)

I India deler vi nå ut mat i 15 landsbyer til trengende mennesker

Kjære faddere, givere og andre støttespillere.

Takket være dere har tusenvis av barn, voksne og gamle, enslige mennesker i våre arbeidsområder i India kunnet få et måltid mat om dagen nå i disse «koranatider». Her sliter mennesker med manglende støtteordninger når de ikke kan arbeide. Og, regjeringens strategi har vært å låse inne mennesker uten særlige støtteordninger. Og tenk, bare det å holde ordning på 1,3 milliarder mennesker er en utfordring i seg selv.

Per 17. april har vi distribuert 12.500 varme måltider som rekker til 2 personer hver, altså til 25.000 mennesker. I tillegg har vi distribuert 7.500 ukokte måltider (ris, olje og andre ingredienser) som hver skal rekke til 5 mennesker, altså det vil si totalt 62.500 måltider mat til sultne mennesker som ikke har noe NAV å kunne gå til. Og, såper, munnbind, engangshansker og annet sanitærutstyr er også fordelt i store mengder. Vi har også gjort oss positivt bemerket i våre arbeidsområder, og myndighetene har nå kommet på banen og tilbudt oss mat til sterkt reduserte priser som vi kan dele ut til mennesker i våre arbeidsområder (skulle egentlig bare mangle!).   

Vi fortsetter vårt arbeid blant India’s marginaliserte mennesker i disse «koronatider», og skal jevnlig holde dere oppdatert om vårt arbeid i felt. Skulle dere fortsatt ønske å støtte vårt arbeid er det bare å vipse via linken nedenfor. 

Vipps, så gir du 200 kroner

Vårt formål er å bedre levekår for barn i utviklingsland. Dette gjør vi gjennom:
  • Fjernadopsjonsprogram
  • Støtte til indiske barnehjelpsorganisasjoner
meet our children meet our children Donate
bootom-img-corner