Alle felt må fylles ut
Navn:
Din E-post adresse:
Subject:
Kommentarer:
 
top-shadow
SevaChild Norway text logo
Kontakt med oss
SevaChildren er forpliktet til å opprettholde tilliten- og konfidensialiteten din, og har derfor vedtatt følgende personvernregler for å beskytte dine personlige opplysninger.

SevaChildren’s forpliktelser angående sikkerhet

SevaChildren krypterer faktureringsinformasjon «online». Personlig informasjon er bare tilgjengelig av SevaChildren sine ansatte eller av ansatte gjennom SevaChildren-tilknyttede organisasjoner som også er forpliktet til å overholde denne politikken som en del av kontrakten med SevaChildren.

Personlig informasjon som SevaChildren kan oppbevare:

SevaChildren samler inn følgende typer personlig informasjon:

  1. Navn
  2. Adresse
  3. E-Post
  4. Telefonnummer
  5. Eventuell faktureringsinformasjon.
  6. SevaChildren vil også lagre informasjon fra de som søker om fadderskap/donerer penger til organisasjonen.

SevaChildren samler ikke inn, eller vedlikeholder, informasjon fra de som faktisk er kjent for å være under 13 år, og ingen del av nettstedet vårt er strukturert for å tiltrekke seg noen som er under 13 år.

Hvordan SevaChildren kan bruke den personlige informasjonen

Med mindre du samtykker til det, vil SevaChildren kun bruke dine personlige opplysninger til det formål de ble sendt inn for, for eksempel å svare på henvendelser, behandle fakturering og fadderskapshenvendelser / donasjonshenvendelser knyttet til ulike programmer. Vi vil også bruke slik informasjon til å gi beskjeder og i saker som angår fadderskap/donasjoner. Vår forskning kan føre til publisering av innsamlede demografiske data, men vil ikke resultere i rapportering eller publisering av personlig informasjon som er gitt til oss. På enkelte punkter der personlig informasjon er samlet på nettstedet vårt, kan det være en boks hvor du kan indikere at du vil være på en liste for å motta informasjon om andre SevaChildren-programmer og SevaChildren-tjenester og om måter å støtte SevaChildren på. Når som helst kan du legge til eller fjerne navnet ditt fra vår mailingliste ved å kontakte oss på: post@sevachildren.org

Hvordan informasjonen din kan deles

SevaChildren kan dele dine personlige opplysninger med våre partnere, for eksempel SevaChildren India til forskningsprosjekter. Som i enhver undersøkelse vi vil gjøre, vil SevaChildren sin forskning ikke resultere i rapportering eller publisering av personlig informasjon. SevaChildren selger aldri eller leier ut personlig informasjon.

Vi vil også kunne utlevere personlig informasjon under følgende omstendigheter
  • Hvor frigivelse av informasjon er pålagt ved lov (for eksempel en stevning) eller regulering.
  • Hvor forespørsel fra en offentlig myndighet foreligger.
  • Når vår informasjon indikerer at en fadder/donor kan være involvert i bedrageriaktivitet eller annen kriminell praksis som et myndighetsorgan bør bli gjort oppmerksom på.
  • Til andre relevante personer, hvis et medlems kommunikasjon antyder mulig skade for andre.

Hjelp oss med å hold din personlige informasjon korrekt

Hvis din personlige informasjon endres, eller du vil vite om hva vi har av informasjon som er lagret om deg, vennligst send oss en e-post med den nye informasjonen eller en forespørsel på: info@sevachildren.org.

Datasporing og informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten mengde data som sendes til nettleseren din fra en webserver og lagres på datamaskinens harddisk. SevaChildren bruker informasjonskapsler for å gi enklere nettstedsnavigering og tilgang til medlemsområdetr. Du kan fortsatt bruke SevaChildren-siden selv om nettleseren din er innstilt for å avvise cookies, men du vil ikke kunne logge inn som fadder. Vårt nettsted sporer og samler inn personlig informasjon som ikke kan spores tilbake til den besøkende. Vi bruker bare informasjonskapsler for å validere medlemsstatus og «online» status for faddere/donorer som gjør bruk av sine personlige sider på våre web sider. Våre weblogger genererer bestemte typer ikke-identifiserende bruksdata for nettstedet, for eksempel antall treff og besøk på nettstedet vårt. Denne informasjonen brukes internt av teknisk støttepersonell for å gi bedre tjenester til publikum og kan også gis til andre, men igjen inneholder statistikken ingen personlige opplysninger.

Problemer

Dersom du har en klage eller et spørsmål om SevaChildren sin overholdelse av disse personvernreglene, kan du kontakte oss på: info@sevachildren.org

Donor Information Click here to go back X
* Fields are mandatory
* First Name
SSL Certificate Authority
* Last Name
  Address
  Country
  State / Province
  City
  Zip / Pin Code
* Email Id
Your personal information is safe and is transmitted through our secure servers using the latest state-of-the-art 128 bit encryption.